Saturday, June 20, 2009

Part B

Υπάρχουν πολλές μορφές μετάδοσης της ηπατίτιδας C, όπως είναι η χρήση ενδοφλέβιων ναρκωτικών.Επίσης υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μολλύνθηκαν χωρίς να κάνουν χρήση ναρκωτικών. Οι αυστραλέζικες έρευνες έδειξαν, ότι περίπου το 25% των ανθρώπων που μολύνθηκαν από ηπατίτιδα C, δεν έδειξαν ότι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου.
Αυτή είναι μια τρομακτική τροπή της νόσου και είναι ακόμα ένα παράθυρο, το οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν για να κατατάξουν τους εαυτούς τους και το οποίο θα τους κάνει να σκεφτούν περισσότερες μεθόδους μετάδοσης.Επίσης ψάξτε για περισσότερες έρευνες, οι οποίες ρίχνουν το βάρος της μετάδοσης της νόσου σε εναλλακτικές συμπεριφορές.
Καταλαβαίνω, ότι έχω αφήσει έξω από αυτό το ρεπορτάζ, πολλές πληροφορίες και ειδικά τις επιδράσεις της Ηπατίτιδας C, οι οποίες είναι πραγματικά τρομερές. Η πρόθεση μου όμως, δεν είναι να παρουσιάσω τη ροή πληροφοριών. Η πρόθεσή μου είναι, να υπερασπιστώ τη μέθοδο αποστείρωσης στο tattoo από τις ανίδεες βάσεις κατηγορίας, τις οποίες του αποδίδουν στις μέρες μας, ψάχνοντας να βρουν τη μετάδοση της Ηπατίτιδας C.

No comments:

Post a Comment

My Ping in TotalPing.com My Zimbio Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner